Landschapsfotograaf Den Haag

Gewapend met mijn camera ga ik als landschapsfotograaf in Den Haag op pad om de mooiste beelden te schieten. De duinen, parken, bossen en uiteraard de stad zelf, hier valt genoeg te beleven en vast te leggen. Ik maak foto’s op verzoek van een individue, zakelijke foto’s (zowel als portretfotograaf Den Haag en omgeving als interieur foto’s) voor publicatie op de website en foto’s voor kranten en media. Natuurlijk, fotografeer ik meer fenomenen landschappen buiten Den Haag en omgeving.

Locatie, moment en licht

Landschapsfotografie is een specifiek vakgebied waarbij de juiste locatie, compositie, moment en licht erg belangrijk is. Ik gebruik aanwezige hoogteverschillen om diepte te creëren in het beeld. Ik laat de natuurlijke lijnen in het landschap terugkomen, wat zorgt voor een interessant beeld waar uw blik door gegrepen wordt. Een landschap kan van zichzelf uiteraard al mooi zijn, maar op het juiste moment en met het juiste licht transformeert het in een prachtig beeld.

Locatie, moment en licht

Landschapsfotografie is een specifiek vakgebied waarbij de juiste locatie, compositie, moment en licht erg belangrijk is. Ik gebruik aanwezige hoogteverschillen om diepte te creëren in het beeld. Ik laat de natuurlijke lijnen in het landschap terugkomen, wat zorgt voor een interessant beeld waar uw blik door gegrepen wordt. Een landschap kan van zichzelf uiteraard al mooi zijn, maar op het juiste moment en met het juiste licht transformeert het in een prachtig beeld.

Locaties omgeving Den Haag

Den Haag heeft veel prachtige locaties voor landschapsfotografie. Als professioneel fotograaf in Den Haag trek ik zowel naar drukbezochte plekken als naar bijzondere locaties. Deze plekjes zijn wat lastiger te vinden, maar bieden een schitterend en uniek beeld. Wanneer u op zoek bent naar een mooie landschapsfoto kunt u mij altijd vragen om van uw favoriete locatie een werk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een lijstje met uw favoriete locaties aanleveren. Als landschapsfotograaf trek ik er zelf ook vaak op uit om mooie routes te ontdekken en te kijken waar zich mooie gebieden bevinden.

Weinig nabewerking

Lumière Blanche schiet foto’s op een natuurlijke manier. Ik laat me inspireren door de omgeving en door het moment en mijn foto’s kenmerken zich door de toegepaste cameratechnieken. Hierdoor is het niet nodig om de beelden na afloop nog sterk te bewerken. Dit zorgt voor originele beelden die de aandacht trekken en een speciale sfeer, of juist een gewoon moment, direct vast te leggen zoals het is.
Daarnaast worden de foto’s op een authentieke en oude techniek geprint. Dit maakt het geheel een kunstwerk en een uniek stuk voor u.

Menu