Portretfotograaf Den Haag

Lumière Blanche maakt gebruik van authentieke fotografietechnieken om u vast te leggen zoals u bent. Als u op zoek bent naar een meedenkende en professionele portretfotograaf in Den Haag bent u bij Lumière Blanche aan het juiste adres. Ik heb jarenlange ervaring van het werk bij het theater en richt me zoveel mogelijk op het juiste moment pakken en leven in handen brengen. Hierdoor hebben de foto’s maar minimale bewerking nodig, waardoor ik het meeste uit de fotografie techniek haal. Als landschapsfotograaf in Den Haag pas ik dezelfde strategie toe.

Op uw gemak

Als professioneel fotograaf in Den Haag zorg ik ervoor dat u volledig op uw gemak bent. Ik denk met u mee zodat we samen het beste resultaat bewerkstelligen. U krijgt unieke en creatieve portretfoto’s, want vaak laat ik me leiden door de inspiratie van het moment. Dit kan iets zijn wat me aan u opvalt, een gevoel dat langzaam zijn weg vindt en via de camera tot uitdrukking komt of een deel van uw verhaal waar we meer mee moeten doen. Fotografie is een manier om deze specifieke sfeer en kleine details vast te leggen. Dit doe ik niet door de foto’s achteraf sterk te bewerken, maar juist liever door me te richten op de techniek zodat de foto’s in hun rauwe staat precies bevatten wat ik vast wilde leggen.

Zakelijke portretten

Goede portretten zijn zeer belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. U kunt Lumière Blanche inschakelen voor portretten van uw personeel of de CEO. Vaak wordt er namelijk gevraagd naar een foto wanneer bijvoorbeeld een interview gegeven wordt en ook op de website hebben veel bedrijven een pagina waar ze het personeel voorstellen met een portret en wat tekst. Het staat professioneel als u altijd van goed materiaal voorzien bent. Ik bespreek van tevoren met u wat het plan is met betrekking tot de sfeer, de foto en de locatie

Social media portret

Een goede duidelijke foto voor uw social media profielen zoals uw LinkedIn of bijvoorbeeld uw cv is belangrijk. Samen bespreken we welke stijl u wilt hanteren en vervolgens gaan we aan de slag. Ik zorg ervoor dat het goed en duidelijk te zien is wie u bent en dat uw ogen en andere bijzondere features goed naar voren komen. Deze portretfoto’s zijn zowel goed zakelijk als privé te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om casual foto’s te maken. Samen halen wij het maximale uit uw fotoshoot.

Portretfotograaf Den Haag
Menu