Professioneel fotograaf Den Haag

Bent u op zoek naar een professioneel fotograaf in Den Haag? Lumière Blanche heeft jarenlange ervaring als portretfotograaf en landschapsfotograaf in Den Haag. Of u nou op zoek bent naar een fotograaf om zakelijke portretten te maken, Lumière Blanche helpt u met creatieve en unieke beelden. Neem vooral een kijkje bij mijn portfolio.

Portretfotograaf Den Haag

Als portretfotograaf zorg ik ervoor dat u helemaal op uw gemak bent zodat ik u kan vastleggen zoals u bent. Dit kan bijvoorbeeld in de studio zijn maar ook op locatie. Een professionele portretfoto kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals voor uw zakelijke LinkedIn profiel, boven uw CV of voor op uw website. Daarnaast maak ik ook persoonlijke portretten, bijvoorbeeld wanneer u graag een portret wilt hebben van de kinderen of van het hele gezin.

Professioneel fotograaf Den Haag

Portretfotograaf Den Haag

Als portretfotograaf zorg ik ervoor dat u helemaal op uw gemak bent zodat ik u kan vastleggen zoals u bent. Dit kan bijvoorbeeld in de studio zijn maar ook op locatie. Een professionele portretfoto kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals voor uw zakelijke LinkedIn profiel, boven uw CV of voor op uw website. Daarnaast maak ik ook persoonlijke portretten, bijvoorbeeld wanneer u graag een portret wilt hebben van de kinderen of van het hele gezin.

Landschapsfotograaf Den Haag

Landschapsfotografie is persoonlijk werk dat ik erg leuk vind om te doen. Regelmatig verkoop ik de werken die ik zelf heb geschoten, maar het is ook mogelijk om een landschapswerk te laten maken in opdracht, bijvoorbeeld van een landschap dat u prachtig vindt. Ik ga op zoek naar het juiste moment en het optimale licht, waardoor het landschap echt er uit springt. Door de manier waarop ik gebruik maak van verschillende technieken vereisen de beelden maar weinig nabewerking, wat mijn werken uniek maakt.

Privé en zakelijk

Zowel individuen als bedrijven maken gebruik van de diensten van Lumière Blanche. Zo schiet ik in opdracht werken voor onder andere websites en tijdschriften en maak ik persoonlijke portretten van mensen die zichzelf graag op een bijzondere manier vast laten leggen. Ik heb jarenlange ervaring van mijn werk bij het theater en mijn fotografie is ook geïnspireerd op mijn artistieke blik. Heeft u interesse om met Lumière Blanche samen te werken? Neemt u dan contact met mij op.

Menu